Studio Goudbaard | Strip/cartoon over jezelf
Wouter Goudswaard vertelt op een overtuigende manier verhalen in strips en cartoons. Dit doet hij voor bedrijven en instellingen.
strips, cartoons, wouter goudswaard, bergen op zoom, striptekenaar, cartoonist, illustrator, zoekplaat, stripboek
17121
post-template-default,single,single-post,postid-17121,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Strip/cartoon over jezelf

Atvice Seryljo

Strip/cartoon over jezelf

De laatste tijd heb ik toevallig een cartoon, een strookstrip en een illustratie gemaakt waarin de opdrachtgevers zelf voor wilden komen.

Voor Seryljo van Ierlant van Atvice (www.atvice.info) maakte ik een illustratie die hij voor verschillende doeleinden kan gebruiken, die illustratie zie je hierboven.

Voor Marlies van Lier van Fris presentaties (www.frispresentaties.nl) maakte ik een stripje met het voor haar ontworpen stripfiguur Wilbert Wolk vanwege het 6-jarig bestaan van Fris.

Wilbert Wolk Fris

En voor Jeffry Verdult maakte ik een cartoon over zijn deelname aan de Nijmeegse Vierdaagse. Hij loopt dit jaar voor de tweede keer en voor een speciaal goed doel: Kip en Apie kinderfeestjes.

Vierdaagse cartoon

Geen reactie's

Geef een reactie